Counseling: met een beetje hulp sneller weer op koers


VOOR WIE

Counseling

Teleos Counseling staat voor begeleiding bij milde psychische klachten en persoonlijke, relationele en/of werkgerelateerde klachten en problemen. Het is zowel bedoeld voor particulieren als voor werknemers van bedrijven en organisaties.
Het is geschikt als u last hebt van bepaalde klachten of problemen en daar graag eens aan zou willen werken, maar ondanks dat nog redelijk, zij het misschien niet optimaal, kunt functioneren.

Snel weer op koers

Iedereen heeft periodes waarin het wat minder goed gaat, terwijl je niet goed begrijpt hoe dat komt, of zelfs als je dat wel weet nog niet weet hoe daar dan mee om te gaan. Het is niet altijd eenvoudig om er dan alleen uit te komen.

Te denken valt aan stress, onzekerheid, somberheid, overspannenheid, problemen in relaties of op het werk, moeite om relaties aan te gaan of te onderhouden, verdriet of rouw, schuldgevoelens, perfectionisme, moeite met grenzen stellen of voor jezelf op te komen, worstelen met levensvragen, zingeving en/of geloofsvragen.
Bekijk hier eventueel een uitgebreidere lijst van voorbeeldklachten

Bureau Teleos Consult

Bureau Teleos Consult staat u graag terzijde om u weer 'op koers' te helpen. De counseling/coaching is praktisch, biedt inzicht in uzelf en uw situatie en is oplossingsgericht, maar ook inzichtgevend. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende om meer duidelijkheid of verbetering te realiseren.
De benadering is persoonlijk, betrokken en discreet. U hebt steeds met één en dezelfde psycholoog/counseler te maken tijdens het hele traject.

Zoekt u een christelijke counselor, coach of psycholoog kijk dan ook eens op christelijke-psycholoog.nl

Ervaring van cliënten

“De gesprekken hebben me ontzettend geholpen. Daardoor ben ik er achter gekomen dat de denkbeeldige wereld in mijn hoofd waarvoor ik angst had helemaal niet overeen kwam met de werkelijkheid. Het is nu veel rustiger in mijn hoofd. Ik durf weer te leven, dingen te ondernemen en ik kan weer genieten. Ik had dit jaren eerder moeten doen.”

Johan, 21 jaar,
sociale angst


Copyright © Teleos Consult 2023